Musikundervisning på Vesterbro Ungdomsgård

Koret

Der er desværre ikke flere ledige pladser.
I kan stadig skrive til os for at komme på venteliste.

Der er desværre ikke flere ledige pladser på koret om onsdagen.

Er du vild med at synge, og har du lyst til at synge sammen med andre, så er koret lige noget for dig.

Du behøver ikke at have prøvet det før, når bare du har lyst til at lege og til at opleve, hvor fedt det er at synge med andre!

Vi skal synge en masse forskellige sange, øve os i at synge flerstemmigt og arbejde med klang, rytmer, vejrtrækning og udforske vores stemmer – sammen. Herudover optræder vi også flere gange om året, både i og uden for klubben. Nogle gange bare os og andre gange med nogle af de seje bands i klubben.

Som noget nyt udbyder vi i år kor-undervisning to gange om ugen: Mandag og onsdag. I er velkommen til at komme begge dage, eller blot vælge den dag, der passer jer bedst.

Ugedag

Mandag & Onsdag

Tidspunkt

Kl. 15.00 - 16.00

Varrighed

1.5 timer per hold

Hvor

Plakaten

UNDERVISER

TILMELDING

Der er desværre ikke flere ledige pladser. I skal være velkomme til at skrive os en mail, hvis jeres barn øsnker at komme på ventelisten.

Ønsker I at tilmelde jeres barn til musikundervisning på Vesterbro Ungdomsgård skal I blot udfylde tilmeldingsformularen, som I kan tilgå via linket nedenfor.

TILMELDINGSFORMULAR

Afbud til undervisningen

Hvis jeres barn er forhindret til at komme til undervisning skal I gøre Musikafdelingen opmærksom på dette. I kan skrive til os en mail, ringe eller skrive en sms på nedenstående nummer:

33 55 00 87
musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk