Rollespil

Til vores bordrollespil mødes vi og udfordrer eventyrets verden med vores karakterer og venner. Du opbygger en karakter i eventyret, og besøger magiske skove og forunderlige væsner. Det foregår ved et bord med kort over den verden du befinder dig i, terninger og din rollespilskarakter beskrevet på papir. ... Men vigtigst af alt; så er I sammen om at klare udfordringerne.

Hvis du gerne vil høre mere om rollespil eller prøve at være med, kan du snakke med Anders eller Jesper i klubben eller kigge forbi rollespilsrummet.

Vi har en årlig weekendtur til vores sommerhus i Boserup hvor vi spiller rollespil og hygger os – mere info kommer via Iportalen når vi nærmer os.

Der er også fredags-arrangementer om aftenen hvor alle rollespils-holdene blandes sammen – mere info kommer via Iportalen når vi nærmer os.

Udover at kunne gå til bordrollespil har vi nu også lavet en ekstra stor rollespils-afdeling.

Vi har fået et nyt værksted i rollespilsafdelingen, så vi kan lave våben og tage dem direkte ud i baggården og kæmpe med dem i vores kamparena. Derudover vil vi fremover tage ture ud af huset om onsdagen og deltage i større liverollespils-events. Det er også i vores værksted at vi maler warhammer og efterfølgende spiller med dem.

Janus spiller med magic-kort hver tirsdag og torsdag ovre i Eskildsgade og de andre dage kan man altid komme over og låne kortene og spille selv.

Når Anders har rollespils-café har du mulighed for at blive introduceret til rollespilsverden, få lavet din karakter eller bare komme og hygge over nogle brætspil.

Faste Hold

Teamet