musikken

Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud til børn og unge og derfor har vi arbejdet på, at udvikle vores musiktilbud, så det afspejler de behov børn og unge har i dag og samtidigt er fremtidens musiktilbud.

Det betyder bl.a. at vi nu har flere musikmedarbejdere end tidligere, vi har etableret mulighed for at lave elektronisk musik, bedre mulighed for studieindspilninger og der tilbydes mulighed for undervisning i Sang, Kor, klaver, Rotation, Guitarband, Musikproduktion (Beats), Sangskrivning, DJ og MGP-Værksted.

Når først du er medlem af Vesterbro Ungdomsgård, er alle disse tilbud gratis at deltage i.

Vi forventer med de rammer vi har og med den kvalitet vi vil levere fremadrettet, at der bliver rift om pladserne på de forskellige hold, og på band-tider. Vi har derfor valgt, at tilmeldingerne til nedenstående hold er af  bindende karakter, og skulle man miste lysten til aktiviteten vil pladsen gå til den næste på ventelisten.

I løbet af året vil der være en masse muligheder for at optræde eller komme på tur med Musikafdelingen. Vi har forældre-fredage hvor vi hiver musikken op fra kælderen og viser hvad vi arbejder med. Til den årlige julefest og vores Forårsfestival er der også muligheder for at optræde. Den første uge i sommerferien tager vi til Vilde Vulkaner, og her har man mulighed for at spille på en kæmpe scene med et stort publikum.

Vores primære fokus i Musikafdelingen vil være på at børnene indgår i sociale fællesskaber, hvor der i trygge rammer skabesmulighed for, at de kan være nysgerrige, udforskende og eksperimenterende.

Vi vil lægge vægt på at udfordre børnenes kreativitet og fantasi så de bliver så dygtige og kreative som de kan og kan trives med forandringer.

Vi ønsker, at børnene skalopleve at være en del af Musikafdelingen og skabe sociale relationer på tværs af årgange og skoler med musikken som fælles referenceramme.

Tilmeldingsprocedure:

I tilmelder jeres barn til vores musiktilbud ved at udfylde tilmeldingsformularen (se linket længere nede på siden.)

Er der ikke længere plads på et musikhold, kan I få jeres barn skrevet op på venteliste ved at skrive til vores mail.

Faste Hold

Musik fra studiet

Teamet