Krea & opfinderi

På 1. salen er det kun fantasien som sætter grænser. Mulighederne er uendelige og hver dag har vi åbent værksted hvor du har mulighed for at arbejde videre med lige præcis dét du syntes er spændende.

Ved siden af det åbne værksted kører vi også nogle forskellige temaer som man altid kan være en del af og blive inspireret af. Derudover har vi projekter og hold, som vil blive
udmeldt via Iportalen, hvor man binder sig over flere gange og arbejder i en gruppe om større projekter.

I Krea står vi klar hver dag til at støtte og udfordre alle de skæve og kreative tanker I har. Camilla og Betina er begge uddannet fra designskolen og arbejder med bl.a. smykker, t-shirt-tryk, syning, tegning, porcelænmaling, broderi og meget mere.

I Lille Krea er der også muligheder for at arbejde kreativt, men her har vi også meget andet. Når vi ikke arbejder med julegaver, har tegnekursus eller andre kreative projekter, så
er det også her vi sidder i mindre grupper og spiller spil, drikker the og får åbnet op for alle de gode snakke og ser nogle gode film.

Opfinderiet er et multiværksted ”makerspace” hvor stort set alle håndværk og metoder er repræsenteret, bakket godt op af Tomas lange karriere som håndværker, designer og produktudvikler. Vi laver alt fra at skille ting ad, laver håndværk, kunst, design og produktudvikling, både analogt og digitalt, og i 2018 er vi kommet godt i gang med at 3D-scanne og 3D-printe.

I Miniklubben har vi valgt at fokusere på mindre rum og mindre fællesskaber. Vi har lavet et chill-out-rum hvor der er fred og ro til at læse nogle af vores tegneserier og andre fede
bøger eller bare hænge ud og få nogle gode snakke. Vi har også et rum med en Wii-konsol hvor man kun kan spille aktive spil, i fællesskab med andre.
Derudover har vi indtaget gangen med små spil og lege, og vores langbord fungerer som et godt sted til at snakke, spille spil og hygge. Kig op i Miniklubben hvor Amalie har et mere roligt miljø og muligheder for de tætte
snakke.

Sidst men ikke mindst ...  Vi hygger os og får ro på . . . Kigger ud i luften og lader ideerne komme til os. . . Hvis de vil . . .  Ellers kommer de nok i morgen ;-) Kig op på 1. sal og slip din kreativitet fri.

Teamet