Skip to content

H.C. Hansen Gården

H.C. Hansen Gården

I Boserup Skov nær ved Roskilde har Vesterbro Ungdomsgård en træhytte. Hytten er indrettet med en stor opholdsstue, med vel nok Danmarks største hjørnesofa, foruden en dejlig spisestue med et stort tilhørende køkken.
Det er ikke selskabslokaler. Der må ikke sættes ekstra telte op til overnatning, men man er velkommen til at sætte pavilloner op.
Der er max plads til 34 spisende og overnattende gæster. Værelserne er fordelt i gode 4-sengs værelser med egen indgang.

Priserne ligger fra 3.500,00 pr. dag. (Hellig -og søgnedag 4.500,00)
Slutrengøring indgår i prisen, men man skal selv sørge for at gøre klar til rengøringen. Der skal være voksne over 18 år til stede ved hele opholdet.

Kalenderen er løbende opdateret. Men man kan først booke fra maj. mdr, hvis bookningen ligger i det efterfølgende år.

 

Kontakt:

Stine Åstrup på mail for spørgsmål/booking: stine@vesterbro-ungdomsgaard.dk eller post@vesterbro-ungdomsgaard.dk

Omgivelserne er vidunderlig natur, bålplads, skov, græsplæne, fuglefløjt og m.m. Hytten bliver flittigt benyttet til weekendture og ferieophold for børnene, skovture for de ældre og lignende.

Nyttige informationer:

Adresse: Boserupvej 81, 4000 Roskilde.

Bus 207 kører fra Roskilde Station og har stoppested ved Boserup Skov/H.C. Hansen Gården.

Køreplaner: https://dinoffentligetransport.dk

Skoven:

I Boserup Skov er jorden særdeles frodig og terrænet er kuperet. Bøgen er det mest almindelige træ og om foråret dækkes skovbunden af et væld af blomster, blandt andet lærkespore og anemoner. Alle de tre danske anemoner kan findes i skoven: Den almindelige hvide anemone, den blå og den gule anemone.

Den varierede skov er levested for mange forskellige fugle. Først på sommeren kan du høre et kor af fuglestemmer fra bogfinker, nattergale og andre af skovens sangfugle. Om vinteren kan du være heldig at opleve flokke med tusindvis af kvækerfinker.

Se nærmere på www.skovognatur.dk og søg på Boserup skov.