Skip to content

VENTELISTE

OBS: Tilmeldingen er fyldt, så der er venteliste på arrangementet

Se tekst fra infomail længere nede

Vesterbro Ungdomsgård tager afsted med en stor gruppe medlemmer, og vi gør meget ud af, at der både er "fri leg" og daglige tilbud om sociale aktiviteter, så det er trygt for alle.

Vi sover i store telte (klubben står for sovefordelingen, og det er IKKE muligt at tage eget telt med), som klubben står for at sætte op, så børnene skal kun have liggeunderlag/madras, sovepose, tøj, toiletsager og lommepenge med.

Husk vejret kan være meget omskifteligt, så tøj til alt vejr er en god ide, for turen kan blive sjov.

Vi holder informationsmøde onsdag d. 8/6 kl. 18-19 på Vesterbro Ungdomsgård, hvor vi vil gå mere i dybden med det praktiske, regler og gode tips og tricks.

 

Om Vilde Vulkaner:

Vilde Vulkaner er Danmarks største børnefestival.
Første festival blev afholdt i 1995 med deltagelse af ca. 1100 gæster fra SFO’er og har været afholdt hvert år siden i den første uge af skolernes sommerferie. Vilde Vulkaner har nu deltagelse af mellem 10.000 – 12.000 gæster fra institutioner med børn i alderen 7-14 år.

Institutionerne bruger festivalen som et alternativ til den traditionelle koloni og kommer fra hele Danmark. Festivalen er fyldt med aktiviteter, musik, leg og fællesskab på tværs af alder og kommunegrænser.

https://www.vildevulkaner.dk/

 

Vigtige informationer til Vilde Vulkaner

 

Afrejse:

Alle mødes på Vesterbro Ungdomsgård tirsdag d. 28. juni kl. 13.00

 

Hjemkomst til Vesterbro Ungdomsgård:

Fredag d. 1. juli kl. ca. 12.30 (aftal evt. med jeres barn, at han/hun sender en sms, når busserne kører fra Vilde Vulkaner, da der godt kan opstå flaskehals, når så mange børn forlader området)

 

Overnatning/teltfordeling:

Vi sover i store 6x9m telte med presenning i bunden. Medarbejderne står for teltfordelingen.

 

Tur-telefon:

Vi har en telefon med, hvor man kan ringe i nødstilfælde. Nummeret er: 72444594

 

Forplejning:

Der har været lidt forvirring om, hvor mange måltider der er med i prisen. Så her kommer det rigtige J

Der er morgenmad, frokost og aftensmad med i prisen. MEN: tirsdag skal man selv have madpakke/penge med til aftensmadden. Onsdag er frokost ”bare” raster fra morgenmadden, så der kan det være en ide at have lidt penge med til frokosten.

Aftensmadden plejer ikke at være en gourmet-oplevelse, så hvis I har lyst og mulighed, kan man give lidt penge med til et supplement J

Link til oversigt over forplejning: https://www.vildevulkaner.dk/info/forplejn/

 

Optræden:

Kor og dans skal optræde på den store scene onsdag d. 29. juni kl. 15.10, hvor vi alle står foran scenen og støtter op.

 

Pakkeliste:

Børnene skal SELV kunne bære deres oppakning. Og undlad at medbringe meget værdifulde genstande da der ikke er mulighed for at låse dem inde.

 

Need to have:

Sovepose

Liggeunderlag

Toiletsager

Håndklæde

Praktisk tøj og fodtøj til ALT slags vejr ink. regn. En festival i regnvejr kan godt blive en god oplevelse, hvis man har det rigtige tøj på!

 

Nice to have:

Drikkedunk

Mavebælte/lille taske

Mobil (der er mulighed for at oplade flere steder)

Badetøj (vi får mulighed for at komme i svømmehallen)

Solcreme

 

Lommepenge og sygesikring:

Vi vil gerne bede om en kopi af barnets sygesikringsbevis, hvis uheldet skulle være ude, og vi skal på skadestuen. Vi skal have det senest mandag d. 27. juni i tidsrummet 9-15 på kontoret

Ønsker I, at vi opbevarer barnets lommepenge på turen, skal vi have pengene senest mandag d. 27. juni i tidsrummet 9-15 på kontoret, da vi ikke har tid til at ordne det på afrejsedagen.

Vi skal have pengene i kontanter.

 

Medicin:

Har jeres barn brug for medicin, vil vi gerne vide det. Vi tilbyder også at opbevare det.

 

Konflikter/hjemve/ked af det:

Vi gør altid vores bedste for at løse eventuelle konflikter/trøste ved hjemve, så vi vil gerne bede om jeres hjælp.

Skulle jeres barn ringe hjem og være ked af det/have en konflikt, vil vi RIGTIG gerne have, at I sikrer jer, at jeres barn har haft fat i en medarbejder.

Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på børnenes trivsel, men nogen gange kan et barn godt være trist/have hjemve/have en konflikt, uden vi opdager det. Og så ved vi af erfaring, at tingene godt kan blive forstærket af for lidt søvn, mange mennesker/oplevelser/indtryk, og når man taler med dem der hjemme. DERFOR: Inden afrejse må I meget gerne huske jeres barn på, at de altid skal tage fat i en medarbejder, hvis de er kede af det/har en konflikt. Og hvis barnet ringer hjem på turen og er ked af det/har en konflikt, skal I tjekke, at medarbejderne er orienteret.

 

T-shirts!

Download billed 1 her


Download billed 2 her

Holdet er lukket for tilmelding

Lektioner

Dato / Tid / Sted Note
tirsdag 28. jun. 2022 kl. 09:00 - fredag 01. jul. 2022 kl. 16:00 Vilde Vulkaner